Driven by you.
Driven by you.

NIEUWE CITROËN BERLINGO, flexibel en comfortabel

Onderscheiden met de titel 'International Van of the Year 2019' - IAA te Hannover

Als ideale compagnon voldoet de Nieuwe Citroën Berlingo Van aan de wensen van professionals die zoeken naar een oplossing op maat: verschillende carrosserielengtes en inrichtingen. Het leveringsgamma is zelfs nog verder vergroot met 2 nieuwe uitvoeringen: Worker en Driver. De "Worker" voor bedrijven die materiaal en personeel naar hun soms minder goed begaanbare werkterrein vervoeren. De "Driver" is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die hun personeel grote afstanden laten rijden of koerierswerk laten doen in stedelijke gebieden.

Nieuwe Citroën Berlingo kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Citroën Berlingo? Dan bent u bij Driessen Citroën aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een tweedehands Citroën Berlingo die bij u past.

Bent u geïnteresseerd in dit model, maar komt u liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Citroën ë-Berlingo Van
binnenkort100% ëlectrisch verkrijgbaar

 

ONTDEK MEER OVER DE CITROËN BERLINGO VAN

berlingo-van-banner.png

Grip onder alle omstandigheden

De Nieuwe Citroën Berlingo Van is leverbaar met Grip Control en Hill Descent Assist. De Grip Control regelt afhankelijk van de grip de aandrijfkracht van de voorwielen, terwijl de Hill Descent Assist ervoor zorgt dat u gecontroleerd en op constante snelheid een steile helling kunt afdalen. 

Online navigatie in directe blikveld

Met de Citroën Connect Nav, een online 3D-navigatiesysteem, kunt u spraakcommando's gebruiken om het navigatiesysteem, de telefoon en het multimediasysteem te bedienen zonder uw ogen van de weg te hoeven wenden.

Functionele cabine

Vele opbergvakjes 

Meer comfort

PROEFRIT MAKEN in een Citroën Berlingo?

Benieuwd hoe een Citroën Berlingo rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Citroën Berlingo ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit   Download de brochure


Rijd een Citroën Berlingo met de service van Driessen Citroën

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Citroën Berlingo bent u bij Driessen Citroën aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Citroën Berlingo. Driessen gaat verder. Bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond hebben wij jarenlange kennis van dit iconische Franse merk. Uw Citroën Berlingo is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

VRAGEN? WIJ STAAN VOOR U KLAAR.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Driessen Citroën Eindhoven