Driven by you.
Driven by you.

CITROËN JUMPER COMBI, moderne personenbus 

De Citroën Jumper Combi is een comfortabele personenbus en kan u en uw inzittenden met een onbezorgd gevoel de weg op. Met onder andere een achteruitrijcamera, cruise control en een bandenspanningscontrolesysteem zorgt de Citroën Jumper Combi ervoor dat u van alle gemakken bent voorzien. De Citroën Jumper Combi heeft daarnaast ook een lager brandstofverbruik, waardoor uw gebruikskosten significant omlaag gaan.

Citroën Jumper Combi kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Citroën Jumper Combi? Dan bent u bij Driessen Citroën aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een Citroën Jumper Combi die bij u past.

Bekijk Citroën Jumper Combi voorraad

Bent u geïnteresseerd in dit model, maar komt u liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

ONTDEK MEER OVER DE CITROËN JUMPER COMBI

LUXE voor 9 personen

De Citroën Jumper Combi is toegankelijk voor 9 personen (inclusief bestuurder) en biedt verrassend veel ruimte voor de inzittenden. Dankzij de ver opende schuifdeuren kunt u altijd comfortabel in- en uitstappen. Op de tweede zitrij bevinden zich twee schuiframen die uw passagiers voorziet van frisse lucht. Kortom een tal van opties om het u én uw passagiers het zo comfortabel mogelijk te maken.

 

Handige OPBERGRUIMTE

In de Citroën Jumper Combi bevinden zich 13 praktische opbergmogelijkheden, verschillende 12V-aanslutingen en stoelen mét armleuningen. De Citroën Jumper Combi is van alle gemakken voorzien en biedt alles wat je nodig hebt voor een lange reis. De stoelen van een Citroën Jumper Combi zijn onafhankelijk uitneembaar, wat resulteert in een nóg grotere laadruimte. 

Bijzonder toegankelijk

Dakopbergruimte

Maximaal Comfort

Citroën Jumper

PROEFRIT MAKEN in een Citroën Jumper Combi?

Benieuwd hoe een Citroën Jumper Combi rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Citroën Jumper Combi ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit     Download de brochure


Rijd een Citroën Jumper Combi met de service van Driessen Citroën

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Citroën Jumper Combi bent u bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Citroën Jumper Combi. Driessen gaat verder. Bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond hebben wij jarenlange kennis van dit iconische Franse merk. Uw Citroën Jumper Combi is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

VRAGEN? WIJ STAAN VOOR U KLAAR.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Driessen Citroën Eindhoven