Driven by you.
Driven by you.

CITROËN DE Ë-JUMPY COMBI 100% ËLECTRIC, 100% JUMPY

 
Het rijcomfort van de ë-Citroën Jumpy Combi is ongeëvenaard: aan het rijgedrag, het veercomfort en de geluidsisolatie is de grootst mogelijke zorg besteed. Het comfort van 100% elektrisch rijden:

Nul uitstoot, nul geluid, nul stress: geen trillingen, geen motorgeluid,

Een onmiddellijk beschikbaar koppel voor een snelle respons en soepel en schokvrij rijden,
Voorverwarming/-koeling van het interieur, in te stellen via het touchscreen of, op afstand, via de My Citroën-app. Moeiteloos, soepel en uiterst comfortabel rijden in combinatie met dynamische prestaties: kwaliteiten die alle inzittenden zullen waarderen en die u niet meer zult willen missen.

Net als de bedrijfswagenuitvoering draagt deze voor personenvervoer bestemde Citroën ë-Jumpy Combi 100% ëlectric alle designkenmerken van een Citroën. Het logo van het merk komt natuurlijk terug in de grille waarvan de vorm doorloopt tot in de koplampen.

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

CITROËN Ë-JUMPY INTERNATIONAL VAN  2021

De Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric is de ideale elektrische partner voor de mobiliteitsbehoeften van alle professionals, zowel binnen de stad als daarbuiten:

 • De ë-Jumpy 100% ëlectric heeft een actieradius tot 330km
 • 80% van de accu opladen in maar 30 minuten
 • Een volledige beschikking van de laadruimte
 • Laadvermogen tot 1.275 kg en aanhanger gewicht tot 1.000 kg
 • Soepel en comfortabel rijden in de ë-comfort modus
 • Toegang oplaadplanner en routeplanning naar laadstations
 • De Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric kan het allemaal. 100% ëlektrisch, geen compromissen: 100% ë-Jumpy

ONTDEK DE NIEUWE CITROËN Ë-JUMPY 

Citroën Jumpy 2016
Maximaal laadvermogen
maximaal laadvermogen
Verkrijgbaar in 3 lengtes
technologie citroen jumpy

De accu is in het chassis van de auto geplaatst, waardoor het nuttige volume en het laadvermogen die u van de Jumpy gewend bent volledig behouden blijven.

 • Laadvolume: 4,6 - 6.6 m³
 • Tot 1.275 kg laadvermogen
 • 4m nuttige lengte dankzij Moduwork®
 • Tot 1.000 kg aanhangwagengewicht

Net als de Jumpy is de Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric verkrijgbaar in 3 lengtes:

 • XS (4.60), zoals onder andere de CityVan, een compacte en praktische versie 
 • M (4,95 m)
 • XL (5,30 m)

En wat uw werkterrein ook is, u vindt de versie die bij u past.

Citroën ë-Jumpy international Van of the year 2021
Nieuwe bedrijfswagen kopen?

De voor personenvervoer bestemde uitvoering van de nieuwe ë-Jumpy draagt net als de bestelwagen alle designkenmerken van een Citroën. Het logo van Citroën komt nadrukkelijk naar voren in de grille, waarvan de vorm doorloopt tot in de koplampen. De stevige, brede voorbumper is voorzien van contrasterende zwarte luchtinlaatroosters die het robuuste design van de nieuwe Jumpy Combi accentueren. De brede  schuifdeur van de ë-Jumpy laat er geen twijfel over bestaan dat het interieur bijzonder flexibel en ruim in te delen is. Met zijn moderne en robuuste uiterlijker en functionele en gebruiksvriendelijke ontwerp is de nieuwe ë-Jumpy de ideale bedrijfswagen voor uw bedrijf.

PROEFRIT MAKEN in een Citroën ë-Jumpy?

Benieuwd hoe een Citroën ë-Jumpy rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Citroën ë-Jumpy ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit   Download de brochureDe Jumpy te bestellen in 100% elektrische uitvoering

De Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric is de ideale elektrische partner voor de mobiliteitsbehoeften van alle professionals, zowel binnen de stad als daarbuiten.

 

Download prijslijst


Citroën Jumpy 2016

Rijd een Citroën ë-Jumpy met de service van Driessen Citroën

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Citroën ë-Jumpy bent u bij Driessen Citroën aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Citroën ë-Jumpy. Driessen gaat verder. Bij Driessen Citroën in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis van dit iconische Franse merk. Uw Citroën ë-Jumpy is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

VRAGEN? WIJ STAAN VOOR U KLAAR.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Driessen Citroën Eindhoven
Driessen Citroën / DS Helmond