Driven by you.
Driven by you.

DE NIEUWE CITROËN Ë-C4

In 2020 zette Citroën zijn elektrische offensief voort met de Nieuwe Citroën ë-C4 100% ëlectric. Een nieuwe stap in het Citroën-design, een ongeëvenaard rijcomfort en 100% elektrische aandrijving.

De Citroën ë-C4 100% ëlectric is de waardige vertegenwoordiger van een lijn compacte Citroën-berlines die al 92 jaar geschiedenis schrijven. Sinds 1928 hebben 10 generaties Citroën-berlines elkaar opgevolgd, met een verkoop van in totaal 12,5 miljoen exemplaren.

EEN INNOVATIEVE EN HIGHTECH VOORZIJDE

De Citroën C4 kenmerkt zich door een energieke en assertieve stijl:

Een hoge en fraai gewelfde motorkap
Een voorzijde met de nieuwe kenmerkende designelementen van Citroën: een V-vormige lichtsignatuur, over twee niveaus verdeelde koplampen en verchroomde chevrons die over de gehele breedte van de auto doorlopen
Een ontwerp waarin de Citroën 100% LED Vision-technologie voor de dagrijverlichting, de koplampen en de mistlampen fraai tot uiting komt

 

De Citroën ë-C4 -100% ëlectric biedt u de sensatie van stil, moeiteloos, dynamisch en zorgeloos elektrisch rijden:

  • Motor van 100 kW (136 pk)
  • Direct beschikbaar koppel van 260 Nm
  • In 30 minuten* opladen tot 80% van de capaciteit van het accupakket, voor een actieradius van tot wel 350 km (WLTP-cyclus)
  • Een 50kWh-accupakket waarvan wij gedurende 8 jaar of 160.000 km een minimale laadcapaciteit van 70% garanderen.

* Via een openbaar laadpunt van 100 kW.

De Citroën ë-C4 is voorzien van de vering met Progressive Hydraulic Cushions®. Een garantie voor ongeëvenaard comfort, een "vliegend tapijt"-effect, een dynamisch rijkarakter en volop rijplezier.

Het werkingsprincipe ervan is eenvoudig. Bij de vering met Progressive Hydraulic Cushions® zijn de schokdempers voorzien van twee extra hydraulische aanslagen aan de boven- en onderkant: één voor de uitgaande slag en één voor de ingaande slag van de vering. Hierdoor kent de vering twee werkingsfasen, afhankelijk van de mate van in- en uitveren:

  • Bij licht in- en uitveren dempen de schroefveren en schokdempers gezamenlijk de verticale bewegingen zonder dat de hydraulische aanslagen worden gebruikt. Hierdoor krijgt u het gevoel dat de auto de oneffenheden in het wegdek volledig gladstrijkt: het vliegend tapijt-effect.
  • Bij diep in- en uitveren werken de schroefveren en schokdempers samen met de hydraulische aanslagen. De aanslagen dempen op progressieve wijze de bewegingen, zonder stoten aan het einde van de veerweg. De hydraulische aanslag absorbeert de energie die vrijkomt bij dergelijke veerbewegingen. De auto deint daarom niet na en de passagiers merken nauwelijks niets van de oneffenheden in het wegdek.
 Ontdek meer over de Citroën Ë-C4
100% Elektrisch, 100% CITROËN
De Citroën ë-C4 - 100% ëlectric heeft een stille elektrische aandrijving, voor zowel dynamisch als relaxed rijden.
Mobiliteit in de comfortklasse
De Citroën ë-C4 - 100% ëlectric combineert elektrische mobiliteit met ongeëvenaard rijcomfort. 
Uw auto verkopen?
Voer hier uw kenteken in
Connected
Stijlvol
Functioneel mooi

Proefrit maken in een Citroën Ë-C4?

Benieuwd hoe een Citroën Ë-C4 rijdt? Boek nu alvast een proefrit en ervaar het straks zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Citroën Ë-C4 ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit       


Rijd een Citroën Ë-C4 met de service van Driessen Citroën

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Citroën Ë-C4 bent u bij Driessen Citroën, in Eindhoven en Helmond, aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Citroën Ë-C4. Driessen gaat verder. Bij Driessen Citroën hebben wij jarenlange kennis van dit merk. Citroën Ë-C4 is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

VRAGEN? WIJ STAAN VOOR U KLAAR.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Driessen Citroën Eindhoven