Driven by you.
Driven by you.

CITROË SPACETOURER BUSINESS LOUNGE, details en comfort

De Citroën SpaceTourer Business Lounge boezemt uw klanten direct vertrouwen in met zijn strakke en elegante design, zijn robuuste en zelfverzekerde uitstraling en de extra getinte zijruiten en achterruit die discreet vervoer mogelijk maken... En vele hoogwaardige details die het stoere karakter accentueren!Of u nu privé- of taxichauffeur bent, VIP's vervoert of shuttlediensten uitvoert voor grote bedrijven... Er is altijd een Citroën SpaceTourer die aan uw wensen en die van uw klanten voldoet!

Citroën Spacetourer Business Lounge kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Citroën Spacetourer Business Lounge? Dan bent u bij Driessen Citroën aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een tweedehands Citroën Spacetourer Business Lounge die bij u past. Neem plaats achter het stuur en maak een proefritafspraak bij Driessen Citroën!

Bekijk de  Citroën Spacetourer Business Lounge voorraad.

Bent u geïnteresseerd in dit model, maar komt u liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

 ONTDEK MEER OVER DE CITROËN SPACETOURER BUSINESS LOUNGE
RIJCOMFORT
De Citroën SpaceTourer biedt onder alle omstandigheden een optimaal rijcomfort, wat met name te danken is aan het geraffineerde onderstel dat een uitstekende wegligging garandeert terwijl het moeiteloos de oneffenheden in het wegdek dempt.
MOBIEL KANTOOR
Ontspannen en werken in een aangenaam interieur waarin elke inzittende profiteert van luxe van het hoogste niveau: dat is het devies van de Citroën SpaceTourer Business Lounge. Deze auto is speciaal ontworpen voor veeleisende zakelijke klanten.

Dodehoekbewaking

Mirror Screen

Handsfree openen

PROEFRIT MAKEN in een Citroën Spacetourer Business Lounge?

Benieuwd hoe een Citroën Spacetourer Business Lounge? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Citroën Spacetourer Business Lounge ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit        Download de brochure


Rijd een Citroën Spacetourer Business Lounge met de service van Driessen Citroën

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Citroën Spacetourer Business Lounge bent u bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Citroën Spacetourer Business Lounge. Driessen gaat verder. Bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond hebben wij jarenlange kennis van dit iconische Franse merk. Uw Citroën Spacetourer Business Lounge is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

VRAGEN? WIJ STAAN VOOR U KLAAR.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Driessen Citroën Eindhoven