Driven by you.
Driven by you.

CITROËN JUMPY COMBI, comfort en gemak

De Citroën Jumpy Combi is de ideale auto voor professioneel personenvervoer. In elke lengte - van de compacte XS tot de XL - biedt hij plaats aan 9 personen met hun bagage.Net als de bedrijfswagenuitvoering draagt deze voor personenvervoer bestemde uitvoering van de Citroën Jumpy alle designkenmerken van een Citroën. Het logo van het merk komt natuurlijk terug in de grille waarvan de vorm doorloopt tot in de koplampen.

De Citroën Jumpy staat garant voor ontspannen, moeiteloos en veilig rijden. Naast praktische functies, zoals het keyless entry and start-systeem en de handsfree te bedienen schuifdeuren, beschikt de Citroën Jumpy over nog meer hightech functies die u het leven gemakkelijker maken.

Citroën Jumpy Combi kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Citroën Jumpy Combi? Dan bent u bij Driessen Citroën aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een tweedehands Citroën Jumpy Combi die bij u past. Neem plaats achter het stuur en maak een proefritafspraak bij Driessen Citroën!

Bekijk de  Citroën Jumpy Combi voorraad.

Bent u geïnteresseerd in dit model, maar komt u liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

 ONTDEK MEER OVER DE CITROËN JUMPY COMBI
EXTERIEUR DESIGN
De voorzijde valt verder op door de brede, stevige voorbumper. Deze is voorzien van contrasterende zwarte luchtinlaatroosters die het robuuste design van de Jumpy Combi accentueren.
9-PERSOONS
De robuuste en functionele Citroën Jumpy Combi biedt vele mogelijkheden om de opstelling van de stoelen aan uw eigen wensen aan te passen. 

Grip Control

Handsfree openen

Top Rear Vision

PROEFRIT MAKEN in een Citroën Jumpy Combi?

Benieuwd hoe een Citroën Jumpy Combi? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Citroën Jumpy Combi ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit        Download de brochure


Rijd een Citroën Jumpy Combi met de service van Driessen Citroën

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Citroën Jumpy Combi bent u bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Citroën Jumpy Combi. Driessen gaat verder. Bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond hebben wij jarenlange kennis van dit iconische Franse merk. Uw Citroën Jumpy Combi is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

VRAGEN? WIJ STAAN VOOR U KLAAR.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Driessen Citroën Eindhoven