Driven by you.
Driven by you.

CITROËN C5 AIRCROSS SUV, een flexibele SUV met een uniek karakter

Citroën C5 Aircross SUV, een echte SUV, een gespierd en tegelijkertijd beschermend uiterlijk en een grote bodemvrijheid. En bovendien een echte Citroën, door zijn karakteristieke designelementen (Airbumps®, karakteristieke dakrelingen, bescherming van de dorpels en wielkasten) en vele personaliseringsmogelijkheden.

Citroën C5 Aircross SUV kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Citroën C5 Aircross SUV? Dan bent u bij Driessen Citroën aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een tweedehands Citroën C5 Aircross SUV die bij u past. Neem plaats achter het stuur en maak een proefritafspraak bij Driessen Citroën!

Bent u geïnteresseerd in dit model, maar komt u liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Uw auto verkopen?
Voer hier uw kenteken in
 ONTDEK MEER OVER CITROËN C5 AIRCROSS SUV
DYNAMISCH & ELEGANT
De Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross geeft met zijn krachtige en zelfverzekerde, maar nooit arrogante houding een nieuwe invulling aan dit SUV-segment. Een eigen karakter en een unieke uitstraling.
COMFORT & RUIMTE
Alles in het interieur van de Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross ademt comfort en ruimte.Eenmaal ingestapt ervaart u, dankzij de hoge zitpositie en het ruime en chique interieur, direct een gevoel van waardering en bescherming

Highway Driver Assist

Ongeëvenaarde binnenruimte

Panoramisch schuif-/kanteldak

PROEFRIT MAKEN in een Citroën C5 Aircross SUV?

Benieuwd hoe een Citroën C5 Aircross SUV rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Citroën C5 Aircross SUV ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit        Download de brochure


Rijd een Citroën C5 Aircross SUV met de service van Driessen Citroën

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Citroën C5 Aircross SUV bent u bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Citroën C5 Aircross SUV. Driessen gaat verder. Bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond hebben wij jarenlange kennis van dit iconische Franse merk. Uw Citroën C5 Aircross SUV is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

VRAGEN? WIJ STAAN VOOR U KLAAR.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Driessen Citroën Eindhoven