Driven by you.
Driven by you.

CITROËN C4 PICASSO heet voortaan CITROËN C4 SPACETOURER

Ruimte voor het hele gezin combineren met rijplezier: Daarin slaagt de Nieuwe C4 Spacetourer met glans! De vernieuwde en gemoderniseerde C4 Spacetourer (5 zitplaatsen) bouwt voort op het unieke en onmiskenbare design van zijn voorganger. Het geslaagde uiterlijk van de oorspronkelijke versie van deze MPV is verder verfraaid dankzij de nieuwe chevrons op de achterklep, de nieuwe dynamische en krachtige voorzijde.

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Citroën C4 Spacetourer? Dan bent u bij Driessen Citroën aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een Citroën C4 Spacetourer die bij u past.

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Uw auto verkopen?
Voer hier uw kenteken in
 ONTDEK MEER OVER DE CITROËN C4 SPACETOURER
COMFORTABEL imago
Dit ruimtelijke interieur wordt gebouwd met zachte materialen, die voor een prettige maar ook warme stemming zorgen. Dankzij de rijk uitgeruste voorstoelen ervaart u een zee van comfort. De hoofdsteunen op de eerste én de tweede zitrij bieden extra steun en voorzien van een ontspannen gevoel.

EEN VERNUFTIG design

De vernieuwde Citroën C4 Spacetourer heeft een revolutionair design die zowel klasse als comfort uitstraalt. dankzij de elegante lichtsignatuur en de 17 inch velgen trekt deze MPV de aandacht van omstanders. Ook zijn er nieuwe functies aan het exterieur. Zo kunt u met de nieuwe Citroën C4 Spacetourer de achterklep bedienen met één simpele voetbeweging onder de achterbumper

Twee multi-media schermen

Een zee van ruimte

Intelligente voorzijde

Citroën C4 (Grand) Picasso

PROEFRIT MAKEN in een Citroën C4 Spacetourer?

Benieuwd hoe een Citroën C4 Spacetourer rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Citroën C4 Spacetourer ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit        Download de brochure


Rijd een Citroën C4 Spacetourer met de service van Driessen Citroën

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Citroën C4 Spacetourer bent u bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Citroën C4 Spacetourer. Driessen gaat verder. Bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond hebben wij jarenlange kennis van dit iconische Franse merk. Uw Citroën C4 Spacetourer is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Afbeeldingen C4 Picasso
VRAGEN? WIJ STAAN VOOR U KLAAR.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Driessen Citroën Eindhoven
Driessen Citroën / DS Helmond