Driven by you.
Citroën C4 Cactus

De Citroën C4 Cactus is wellicht de meest veelbesproken én uitgesproken auto,  een waar stijlicoon. Citroën C4 Cactus auto biedt veel rijcomfort en ruimte,  geschikt voor zowel in als buiten de stad.

Ontdek de Citroën C4 Cactus

Driessen Citroën

Citroën C4 Cactus, gedurfd en modern

Waarschijnlijk één van de meest veelbesproken én uitgesproken auto´s van het moment: de Citroën C4 Cactus. De unieke Airbump aan de zijkanten van de auto zijn niet alleen functioneel, ze maken van de C4 Cactus een waar stijlicoon. De Citroën C4 Cactus biedt daarnaast veel rijcomfort en ruimte, wat haar geschikt maakt voor zowel in als buiten de stad.

De zijkanten van de Citroën C4 Cactus is de zogenaamde Airbump® en heeft behalve stijl een belangrijke funcie, namelijk veiligheid. De Airbump® is gemaakt van TPU (thermoplastisch polyurethaan) waaronder een groot aantal luchtcapsules zijn aangebracht. Ze geven structuur aan het design van de Citroën C4 Cactus en als een soepele huid beschermt het de Citroën C4 Cactus tegen beschadiging als krassen, daarbij dempt het kleine schokken en dit alles zonder speciale onderhoudsvoorschriften.
 

Citroën C4 Cactus kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Citroën C4 Cactus? Dan bent u bij Driessen Citroën aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een tweedehands Citroën C4 Cactus die bij u past.

Bekijk de  Citroën C4 Cactus voorraad.

Auto verkopen?
Vul hier uw kenteken in

Ontdek meer over de Citroën C4 Cactus 

Interieur; Ontspannen

De voorstoelen van de Citroën C4 Cactus zijn net een sofa. Dit komt allen ten goede voor een gezellige en ontspannen sfeer. Met als enige doel: uw comfort. Deze royale stoelen zijn, afhankelijk van de uitvoering, bekleed met stof óf stof mét nerfleder.

 

Design; Gedurfd

De Citroën C4 Cactus is met zijn gedurfde design en Airbumps® een crossover van de allernieuwste generatie. De voorzijde onderscheidt zich door de toptechnologische koplampen en de aanzienlijk hoge led-dagrijverlichting. In combinatie met de Airbumps® betekent dit een stoer en modieus design.

7 inch touchscreen
Veilige led-verlichting
Beschermend design
Citroën C4 Cactus

Proefrit maken in een Citroën C4 Cactus?

Benieuwd hoe een Citroën C4 Cactus rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Citroën C4 Cactus ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit     Download de brochure


Rijd een Citroën C4 Cactus met de service van Driessen Citroën

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Citroën C4 Cactus bent u bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Citroën C4 Cactus. Driessen gaat verder. Bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond hebben wij jarenlange kennis van dit iconische Franse merk. Uw Citroën C4 Cactus is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Driessen Citroën / DS Eindhoven
Driessen Citroën / DS Helmond