Driven by you.
Driven by you.

DE NIEUWE CITROËN C4

De Nieuwe Citroën C4: een nieuwe stap in het Citroën-design, een ongeëvenaard rijcomfort en de keuze uit een 100% elektrische aandrijving of benzine- of dieselmotoren.

Wilt u alles weten over de Citroën Nieuwe C4 of de Citroën ë-C4 – 100% ëlectric? Deze video brengt u in een paar minuten op de hoogte van alle kenmerken die deze auto zo bijzonder en aantrekkelijk maken.

Uw auto verkopen?
Voer hier uw kenteken in
 Ontdek meer over de Citroën C4
Dynamisch en stoer
De achterzijde van de auto heeft een dynamische en stoere vormgeving die tegelijkertijd een grote bagageruimte (380 l) toelaat.

 

Innovatief en High-tech
De Nieuwe Citroën C4 -kenmerkt zich door een energieke en assertieve stijl met de nieuwe kenmerkende designelementen van Citroën.
Connected
Stijlvol
Functioneel mooi

Proefrit maken in een Citroën C4?

Benieuwd hoe een Citroën C4 rijdt? Boek nu alvast een proefrit en ervaar het straks zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Citroën C4 ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit       


Rijd een Citroën C4 met de service van Driessen Citroën

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Citroën C4 bent u bij Driessen Citroën, in Eindhoven en Helmond, aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Citroën C4. Driessen gaat verder. Bij Driessen Citroën hebben wij jarenlange kennis van dit merk. Citroën C4 is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

VRAGEN? WIJ STAAN VOOR U KLAAR.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Driessen Citroën Eindhoven