Driven by you.
Driven by you.

DRIESSEN CITROËN, UW DEALER IN EINDHOVEN EN HELMOND

De Driessen Citroën dealer in Eindhoven en Helmond verzorgt de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's. Wij staan altijd voor u klaar met een vers kopje koffie. Bekijk ons aanbod online of kom direct naar de showroom! Bent u op zoek naar een nieuwe Citroën? Wij hebben altijd diverse Citroën modellen bij zowel de Citroën dealer in Eindhoven als de dealer in Helmond op voorraad!  U kunt direct uw Citroën kopen of samenstellen. Maar ook voor onderhoud en reparatie bent u bij uw Driessen Citroën dealer in Eindhoven en Helmond aan het juiste adres. 

 

 

Modellen

 

DRIESSEN CITROËN, BEDRIJFSWAGENS

Met vier modellen in diverse lengtes, breedtes en hoogtes is het aanbod van Citroën bedrijfswagens uitgebreid. Ontdek de Citroën Berlingo, Jumpy en Jumper bij Driessen Citroën. Voor iedere ondernemer is er altijd wel een Citroën bedrijfswagen geschikt. De Citroën Berlingo, Jumpy en Jumper zijn moderne bedrijfswagens die tegemoet komen aan de wensen van de ondernemer. Ze zijn verkrijgbaar als bestelbus, als 4x4, pick-up en meubelbak en als Plancher Cabine voor tal van op- en ombouwmogelijkheden. De Driessen Autogroep biedt standaard maximale service en betrouwbaarheid. En dat is voor u als ondernemer wél zo fijn. Zorgeloos rijden begint hier.

Showroom
AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in
8,4
4 beoordelingen
Service
8,3
Deskundigheid medewerkers
8,3
Prijs/kwaliteit
8,8
VRAGEN? WIJ STAAN VOOR U KLAAR.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Driessen Citroën Eindhoven
Driessen Citroën / DS Helmond