Driven by you.
Driven by you.

ALFA ROMEO MiTo, sportief en compact

Het sensationele stijlicoon MiTo van Alfa Romeo wordt gekenmerkt door een toonbeeld van durf en zelfverzekerdheid door haar sportieve en stijlvolle Italiaans design. De Alfa Romeo MiTo is er in drie uitvoeringen: MiTo, Super en Veloce. De kracht van de Alfa Romeo MiTo is zijn souplesse en perfect afgewerkte details.  Als geen andere stadauto is de MiTo voorzien van de nieuwe airdam onder de achterbumper, de carbon-look koplampomlijstingen, de dubbele uitlaatpijpen en de vele andere details.

Ook bezit de Alfa Romeo het zogenaamde Alfa™ DNA.  Het Alfa™ DNA is het Alfa Romeo-systeem dat het mogelijk maakt de rijkarakteristiek van de Mito aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur en de rijomstandigheden.

Alfa™ DNA biedt 3 verschillende rij-instellingen: Dynamis, Natural en All-Weather.

ALFA ROMEO MiTo KOPEN?

Wilt u een nieuwe of tweedehandse Alfa Romeo MiTo kopen? Dan bent u bij de Driessen Alfa Romeo dealer aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions kunt u altijd wel een tweedehands Alfa Romeo MiTo kopen die bij u past.

ONTDEK MEER OVER DE ALFA ROMEO MiTo

Alfa Romeo MiTo

PROEFRIT MAKEN IN EEN ALFA ROMEO MiTo?

Benieuwd hoe een Alfa Romeo MiTo rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Alfa Romeo MiTo ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Thuis of op het werk. Altijd en overal. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw MiTo proefrit


RIJD EEN ALFA ROMEO MiTo MET DE SERVICE VAN DRIESSEN ALFA ROMEO

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Alfa Romeo MiTo bent u bij Driessen Alfa Romeo aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Alfa Romeo MiTo. Bij Driessen Alfa Romeo in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis van dit premium Italiaanse merk. Uw Alfa Romeo MiTo is bij ons in juiste handen. Driessen gaat verder. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud


AFBEELDINGEN ALFA ROMEO MiTO
Driessen Alfa Romeo Eindhoven
Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 00. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek vestiging    Stuur een e-mail