Driven by you.
Driven by you.

ALFA ROMEO GIULIETTA, NOG SPORTIEVER.

De Alfa Romeo Giulietta is een sportieve temperamentvolle middenklasser. Met zijn strakke, zuivere lijnen en horizontaal georiënteerde dashboard is het interieur van de Giulietta een toonbeeld van stijl en klasse in de beste Italiaanse traditie. Nog sportiever. Nog meer Alfa Romeo.

De exterieurdetails zijn nog sportiever geworden. Naast de nieuwe stoffen voor de bekleding zijn ook de mooren verbeterd van de nieuwe Alfa Romeo Giulietta en biedt deze nog meer comfort. De ALfa Romeo Giulietta is er in drie uitvoeringen, Giulietta, Super en Veloce. Kies de uitvoering die bij u past.

ALFA ROMEO GIULIETTA KOPEN?

Wilt u een nieuwe of tweedehandse Alfa Romeo Giulietta kopen? Dan bent u bij Driessen Alfa Romeo aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een tweedehands Alfa Romeo Giulietta die bij u past.

ALFA ROMEO GIULIETTA VOORRAAD:

ONTDEK MEER OVER DE ALFA ROME GIULIETTA 

PUUR ALFA ROMEO

Meer dan ooit is de Giulietta in één oogopslag herkenbaar als een toonbeeld van Italiaanse passie. Van de grille die het ware Alfa-DNA weerspiegelt, tot de in Rosso Alfa uitgevoerde sierlijsten in de bumpers, de donkergetinte koplampen, de sportieve achterbumper met vergrote uitlaateindpijpen en de lichtmetalen velgen.

WELKOM IN EEN NIEUWE WERELD

Nieuwe materialen en bekledingsstoffen voor het interieur, zoals het nieuwe matzwarte dashboardpaneel, de zwarte inlegpanelen op de portieren en de middenconsole en de nieuwe stoelen. Deze nodigen u uit volop te genieten tijdens het rijden. Elke dag opnieuw.

RUIMTE TOT ONTSPANNING

AUX, USB & BLEUTOOTH

DUAL-ZONE CLIMATE CONTROL

Alfa Romeo Giulietta 2016

PROEFRIT MAKEN IN EEN ALFA ROMEO GIULIETTA?

Benieuwd hoe een Alfa Romeo Giulietta rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Alfa Romeo Giulietta ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Thuis of op het werk. Altijd en overal. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw Giulietta proefrit


RIJD EEN ALFA ROMEO GIULIETTA MET DE SERVICE VAN DRIESSEN ALFA ROMEO

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Alfa Romeo Giulietta bent u bij Driessen Alfa Romeo aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Alfa Romeo Giulietta. Driessen gaat verder. Bij Driessen Alfa Romeo in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis van dit premium Italiaanse merk. Uw Alfa Romeo Giulietta is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

AFBEELDINGEN ALFA ROMEO GIULIETTA
Driessen Alfa Romeo Eindhoven
Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 00. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek vestiging    Stuur een e-mail