Driven by you.

ALFA ROMEO TONALE, ITALIAANSE SCHOONHEID

Heeft u ook de wereldwijde digitale première van de nieuwe Alfa Romeo Tonale gezien? Met iconen uit het verleden en ideëen naar de toekomst. De onthulling in het Alfa Romeo Museum met onder andere de nieuwe Formule1 racers van Alfa Romeo: Valtteri Bottas & Guanyu Zhou. De Alfa Romeo Tonale is met groot enthousiasme ontvangen bij het wereldwijde publiek. 

De nieuwe Alfa Romeo Tonale is in ontwikkeling in Alfa Romeo stijl. Een meesterwerk van Italiaanse design. Schoonheid en technologie, gecreëerd voor het bieden van opwindend rijplezier. 

THE STYLE OF TOMORROW. THE UNIQUENESS OF ALFA ROMEO

Een uitzonderlijk dynamisch en atletisch ontwerp, waarin de kenmerkende stijl van het merk perfect samen gaat met de energie van de toekomst. Vang een eerste glimp op van de Tonale; een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Alfa Romeo.

WHEN SPORTINESS MEETS ELECTRIFICATION

Opwindende rijprestaties vormen een basiseigenschap van elke Alfa Romeo. De Tonale conceptcar loopt vooruit op elektrische mobiliteit in Alfa Romeo-stijl en biedt de beste rijdynamiek in zijn segment. Specifiek ontwikkeld om u nieuwe en intense emoties achter het stuur te bieden.

ALFA ROMEO TONALE KOPEN?

Wilt u een Alfa Romeo Tonale kopen? Hiervoor moet u nog even op wachten. De Alfa Romeo Tonale is 8 februari 2022 officieel onthuld via een wereldwijde livestream. Wilt u op de hoogte blijven van de Tonale? Dan bent u bij Driessen Alfa Romeo aan het juiste adres. 

DIGITALE WERELDPREMIÈRE ALFA ROMEO TONALE

Hieronder vindt u de video van de wereldwijde première van de Alfa Romeo Tonale. Veel kijkplezier!

ONTDEK MEER OVER DE ALFA ROMEO TONALE

BOOSTING EMOTION
WITH ELECTRIFICATION

De exclusieve Alfa Romeo DNA-rijdynamiekregeling krijgt bij de Tonale conceptcar een nieuwe dimensie: de verschillende rijmodussen zijn specifiek afgestemd op de hybride aandrijflijn.

 

MODERN ALFA ROMEO SIGNATURE DESIGN

De Tonale conceptcar heeft een uiterst sfeervol en comfortabel interieur waarin hoogwaardige materialen en elegante details de boventoon voeren. Het geheel is zorgvuldig doordacht met slechts één doel voor ogen: het verhogen van de functionaliteit om de bestuurder een unieke rijervaring te bieden.

 
OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE ALFA ROMEO TONALE?

U schrijft zich eenvoudig in via onderstaand contactformulier en onze adviseurs nemen contact met u op zodra er meer bekend is over de nieuwe Alfa Romeo Tonale!


Driessen Alfa Romeo Eindhoven
Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact?
Bel dan 040 - 264 65 00. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek vestiging    Stuur een e-mail