Driven by you.
Celerio Topdeals!

Alleen bij Driessen Suzuki.
Uniek en éénmalig voordeel, OP=OP!
De Suzuki Celerio 1.0 Comfort geheel rijklaar. 
van € 12.718,- nu voor: €11.499,- 

Bekijk de actie

Driessen Suzuki

Celerio Topdeals!

U leest het goed! Driessen Suzuki kocht een aantal speciale en unieke Celerio-modellen in. Stuk voor stuk boordevol opties en éénmalig extra scherp geprijsd. Als er ooit een goed moment is om uw huidige auto in
te ruilen, dan is dat nu wel! Koopt u tijdens deze unieke actie een nieuwe Suzuki Celerio dan kunt u rekenen op een extra scherpe rijklaarprijs! Daarnaast doen we u graag een persoonlijk en extra aantrekkelijk inruilvoorstel. Maar wees er snel bij want de voorraad van deze uniek geprijsde Celerio-modellen is beperkt. Op=op!

Suzuki Celerio

Proefrit maken in een Suzuki Celerio?

Benieuwd hoe een Suzuki Celerio rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Suzuki Celerio ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit


Uw auto verkopen?
Voer hier uw kenteken in
Driessen Suzuki Eindhoven
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 55. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging                                Stuur een e-mail