Driven by you.

Driessen Maserati - Italian Deals -

An offer you can't refuse

Hierbij willen wij een aantal prachtige Maserati modellen aan u voorleggen die op design, vermogen en prijsstelling onweerstaanbaar zijn! Een “Offer you can’t refuse “ als het ware. U bent in deze mooie voorjaarsmaanden van mei en juni meer dan van harte welkom in de showroom van Driessen Maserati aan de Pietersbergweg 27 te Eindhoven, om één van deze Maserati bolides te komen ervaren.

Wij ontvangen u graag voor een goed gesprek om onder het genot van een overheerlijke kop koffie en wat Italiaanse versnaperingen deze zeer interessante voorstellen op ons Maserati gamma te bespreken. Een mooie attentie staat dan voor u klaar.

Wat is er mooier om dit jaar in een prachtige ‘nieuwe’ Maserati de zomer tegemoet te rijden en om de “Famiglia Tridente “daarmee een warm hart toe te dragen? Wilt u een persoonlijk gesprek aanvragen dan kan dat te allen tijde middels sales@driessen-maserati.nl. De heer Bart Coppens zal dan uw vraag graag beantwoorden. 

Namens het hele Driessen Maserati team heten we u van harte welkom! 

Bekijk de Driessen Maserati Italian Deals:

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk ons volledige aanbod


 

Vragen? Wij staan voor u klaar.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 00. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging             Stuur een e-mail