Driven by you.

MyCitroën Card

Voordeel, gemak, plezier met een MyCitroën card geniet u van alle drie zonder bijkomende kosten, van de APK-controle tot een vakantiecheck, het vervangen van lampjes, bijvullen van olie, 24/7 pech hulp in heel nederland en nog veel meer.


Zonder zorgen genieten van uw auto met MyCitroën Card

Veel voordeel, plezier en gemak. Met de MyCitroën Card geniet en profiteert u van alle drie, zonder bijkomende kosten. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw Citroën. Van een vakantiecheck tot een APK-controle, het bijvullen van olie, het vervangen van lampjes, 24/7 pech hulp in heel Nederland en nog veel meer. Kortom, volledig ontzorgt.

De MyCitroën Card is er voor iedereen die een Citroën in onderhoud heeft bij de Citroën Erkend Reparateur, m.u.v rijders met een auto op naam van een bedrijf of leasemaatschappij. De MyCitroën Card is zeer gunstig geprijsd, bijzonder veel service voor slechts € 49,-!MyCitroën Card

Voordelig én comfortabel rijden

Met de MyCitroën Card bespaart u aanzienlijk op de onderhoudskosten van uw Citroën. U profiteert bovendien automatisch één jaar lang van de hulpverlening van Citroën Assistance, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Ook dat is het comfort van Citroën.

Vraag MYCitroën Card aan

Meer informatie MyCitroën Card

Hier kunt u meer informatie over de MyCitroën Card en de algemene voorwaarden vinden. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 040 - 264 64 50 of langs komen bij onze vestiging. Wij helpen u graag.

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Driessen Citroën / DS Eindhoven
Driessen Citroën / DS Helmond