Driven by you.
Creatieve Technologie

Citroën kenmerkt zich door haar iconische Franse auto's, waarbij creatieve technologie en mens centraal staan. Het doel is helder: meerwaarde voor de gebruiker. Citroën is opvallend, verrassend en onderscheidend.

Driessen Citroen Eindhoven

Welkom bij Driessen Citroën!

Driessen Autogroep verzorgt de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte auto's. Wij staan altijd voor u klaar met een vers kopje koffie. Bekijk ons aanbod online of kom direct naar de showroom! Bent u op zoek naar een nieuwe Citroën? Wij hebben altijd diverse Citroën modellen op voorraad! Bij Driessen Autogroep kunt u direct uw Citroën kopen of samenstellen. Maar ook voor onderhoud en reparatie bent u bij Driessen aan het juiste adres. 

Citroën modellen

 

Citroën bedrijfswagens
Citroën bedrijfswagens

Met vier modellen in diverse lengtes, breedtes en hoogtes is het aanbod van Citroën bedrijfswagens uitgebreid. Ontdek de Citroën Nemo, Berlingo, Jumpy en Jumper bij Driessen Citroën. Voor iedere ondernemer is er altijd wel een Citroën bedrijfswagen geschikt. De Citroën Nemo, Berlingo, Jumpy en Jumper zijn moderne bedrijfswagens die tegemoet komen aan de wensen van de ondernemer. Ze zijn verkrijgbaar als bestelbus, als 4x4, pick-up en meubelbak en als Plancher Cabine voor tal van op- en ombouwmogelijkheden. De Driessen Autogroep biedt standaard maximale service en betrouwbaarheid. En dat is voor u als ondernemer wél zo fijn. Zorgeloos rijden begint hier.

Auto verkopen?
Vul hier uw kenteken in
Acties in de spotlight
8,7
gebaseerd op 1 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl
Klantbeoordelingen
Service
9
Deskundigheid medewerkers
9
Prijs/kwaliteit
8
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Driessen Citroën / DS Eindhoven
Driessen Citroën / DS Helmond