Driven by you.
Test drive event
Driessen Alfa Romeo

Kom 21 of 22 oktober naar het test drive event van Driessen Alfa Romeo in Eindhoven. U heeft de keuze tussen 2 krachtige Giulia's! Ook kunt u een proefrit maken in de Mito en de Giulietta.

Reserveer uw testdrive

Driessen Alfa Romeo, uw dealer in Eindhoven!

Driessen Autogroep, uw Alfa Romeo dealer in Eindhoven verzorgt de verkoop van zowel nieuweauto's  als occasions. Uw Alfa Romeo is bij ons voor onderhoud en reparatie in goede handen. Alfa Romeo heeft een sportief imago en staat bekend om zijn sportagens. In 1910 is Alfa Romeo onstaan en is het een na grootste Italiaanse automerk. Jaarlijks  bouw Alfa Romeo ongeveer 150.000 wagens. Sinds de beginjaren is Alfa Romeo bertrokken geweest bij autoraces en deze passie is terug te vinden in alle modellen. Alfa Romeo's hebben een mooi motorgeluid, zijn prachtig sportief van vorm en brengen een beetje Italiaans temperament in elke autorit.

Proef de sfeer en ervaar de passie voor Alfa Romeo. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Alfa Romeo In EIndhoven?

Driessen, de Alfa Specialist

Bekijk ons aanbod Alfa Romeo MiTo, Giulietta, Giulia, 4C of 4C Spider of kom langs bij onze vestiging in Eindhoven.

Alfa Romeo modellen

Auto verkopen?
Vul hier uw kenteken in
Acties in de spotlight
8,6
289 beoordelingen
Service
8,8
Deskundigheid medewerkers
8,8
Prijs/kwaliteit
8,2
Driessen Alfa Romeo Eindhoven
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 00. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging                                Stuur een e-mail